Produkter

Köpvillkor & datasäkerhet

FriendsOfAdam säljer direkt till konsument och återförsäljare. På den för konsumenter tillgängliga sajten är priserna inklusive moms.

På den för återförsäljare inloggningsbara sajten är priserna exklusive moms. Varor köpta av konsument får inte säljas vidare eller till tredje part utan vårt skriftliga samtycke. FriendsOfAdam bekräftar din beställning. Detta sker dels genom ett meddelande på sajten, och dels genom en e-post till den adress du angivit. När du mottagit denna bekräftelse skall dessa villkor anses gälla.När din beställning är bekräftad är du skyldig att betala för den inklusive frakt. Returkostnad tillkommer om du inte hämtar ut ditt paket (69kr för 3 kg och 79kr för 5kg). I enlighet med Distanshandelslagen råder ingen returrätt för livsmedel. När ditt paket kommit till ditt närmaste utlämningsställe får du ett SMS och du kan hämta ditt paket direkt. SMS:et innehåller även beställningsnummer. 

 

För att handla mot faktura måste du vara över 18 år, du får inte ha några betalnings-anmärkningar och du får inte ha tidigare obetalda krav. Betalningsvillkoret vid faktura är 14 dagar. Vid försenad betalning utgår påminnelseavgift med belopp som är tillåtet enligt lag, för närvarande 50 kr samt dröjsmålsränta med 24%.Vi gör en förenklad kreditprövning utan kännedomskopia och vi levererar endast till folkbokförd adress. 

  

Betalningssätt

 

I butiken kan du betala med kontanter och kort(Mastercard, Visa och Diners).

I webb-butiken kan du betala med Mastercard, Visa och Diners eller faktura.  

 

Datasäkerhet

 

 

FriendsOfAdam är personuppgiftsansvarig för behandling av de personuppgifter som du som kund lämnar till oss. Dina personuppgifter kommer att användas för att FriendsOfAdam ska kunna fullgöra sitt leveransåtagande mot dig, förse dig med den information du efterfrågar samt för sedvanlig kundadministration och marknadsföring. Uppgifterna kan också komma att användas för marknads- och kundanalyser, uppföljning och utveckling av FriendsOfAdams varor och tjänster samt för att upprätthålla kundrelationen via kataloger, SMS, mail liksom för andra marknadsföringsändamål för vårt eller andra externa företag. Dina personuppgifter kan även komma att överlämnas till FriendsOfAdams samarbetspartners för att uppfylla samma syfte som ovan.

Du kan när som helst begära att personuppgifter rättas, tas bort eller anmäla om du inte vill att uppgifter ska användas för direktmarknadsföring. Detta gör du genom att kontakta kontakt@friendsofadam.se.

Du som privatperson har rätt att kostnadsfritt en gång per kalenderår begära ett registerutdrag över personuppgifter som FriendsOfAdam behandlar om dig. Begäran om registerutdrag ska göras skriftligt och vara undertecknat av dig samt innehålla uppgift om namn och personnummer. Om du vill få information om vilka personuppgifter om dig som behandlas i FriendsOfAdams register kan du begära detta skriftligen till FriendsOfAdam/Torsvi AB, Hornstulls Strand 13, 117 39 Stockholm.