Produkter

Så handlar du

Det är bara att klicka på de varor du vill köpa så hamnar de i din varukorg. Klicka kassaknappen när du är färdig. 

Välj nu betalningsmetod. Antingen betalar du med presentkort eller faktura, delbetalning, kortbetalning och direktbetalning. Önskar du betala med Presentkort måste du även klicka i DIBS Paymentwindow.

Följ sedan bara instruktionerna för att skriva in dina adressuppgifter och mobilnummer. Har du valt Presentkort fyller du i koden.


Brödet är färskt när det skickas till dig och går alldeles utmärkt att frysa när du hämtat det. Vi packar brödet i skyddande atmosfär vilket innebär att vi tar bort syret i luften. Det är syret som gör att brödet blir dåligt. Drar man ned på syrehalten i förpackningen håller brödet som färskt i 10-18 dagar i sin oöppnade förpackning. Se exakt datum för respektive produkt. Generellt sett är hållbarheten 18 dagar i den oöppnade förpackningen för det mörka brödet och 12 dagar för det ljusa brödet. Efter öppnande är det ca 3-7 dagar beroende på förvaring. Vi rekommenderar att du har brödet i kylskåpet.

Leverans till ditt utlämningsställe är ca 4-7 dagar från din beställning beroende på vad du beställt. När beställningen gått från oss får du ett SMS med ditt paketnummer. Det numret kan du använda för att kolla var ditt paket är någonstans genom att klicka här: http://www.dhl.se/sv.html

Beställningar upp till 4kg kostar 51 kr och 4-7 kg kostar 57 kr.

När det är dags att hämta ditt paket på ditt utlämningsställe får du ett SMS till det mobilnummer som du angett vid beställningen.

När du köper livsmedel över internet har du ingen returrätt enligt lagen. Däremot vill vi gärna ha nöjda kunder så om du inte är nöjd vill vi att du kontaktar oss på Kontakt(at)friendsofadam.se så att vi kan lösa problemet på bästa sätt.

 

Hoppas det smakar!